Taartenworkshop Handtas

Handtas
19:00

10 oktober 2017

Kom gezellig samen met je zussen, vriendinnen of collega’s bij Molen ‘De Zwaluw’ een leerzame workshop taart bakken en versieren volgen. Aanvang 19.00 uur tot 21.30 uur.

Wat staat er op het programma?
Maak kennis met de vele (nieuwe) producten die wij in ons assortiment hebben om zelf een en mooie marsepeintaart in de vorm van een handtasje met een vulling van aardbeienbavaroise te maken. Tijdens de workshop serveren wij een heerlijk kopje koffie/thee of wat fris.

Onze ervaren bakker laat u zien hoe u zelf een kapsel kunt maken voor uw taart, en daarna gaat u deze zelf vullen en opmaken met de heerlijke ingrediënten die Molen ‘De Zwaluw’ u te bieden heeft. Zoals bavaroise, marsepein en fondant.

Hoe inschrijven?
U kunt zich telefonisch of via het contactformulier aanmelden o.v.v. naam, plaats, telefoonnummer, datum en aantal personen. Vol=vol! De workshop gaat door onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen (min. 15 personen). Indien de workshop niet doorgaat wordt u uiteraard op de hoogte gesteld.

Vergoeding
We vragen een bijdrage van € 35,00 per persoon. Een uitgebreide werkwijze voor thuis en uiteraard de door u gemaakte taart zijn bij deze prijs inbegrepen.