Bruiloft / Receptie

IMG_1574

Bruiloft

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie… Molen ‘De Zwaluw’ is een perfecte locatie voor een onvergetelijke dag. Op deze bijzondere dag zorgen wij dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt. U en uw gasten zal het aan niets ontbreken.
Wij verzorgen complete bruiloften, van broodmaaltijden tot uitgebreide diners en buffetten. Tevens is het mogelijk om bij de molen uw fotoreportage te maken.

Wij willen u graag uitnodigen voor een vrijblijvende rondleiding door onze sfeervolle locatie. Wij zullen dan samen met u uw specifieke wensen doornemen over de invulling van de dag en onze uitgebreide mogelijkheden en ideeën verwerken tot een vrijblijvend voorstel die u zeker aan zal spreken.

Trouwlocatie

Molen ‘De Zwaluw’ heeft de bevoegdheid om middels een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand een huwelijksceremonie te voltrekken. Onze sfeervolle trouwzaal is een mooie locatie om elkaar het jawoord te geven.

zaal-boven-1

Jubilea

Weet u het nog, die mooie trouwdag? In het middelpunt van de belangstelling. Maar wat ging die dag snel voorbij. Nu, een aantal of misschien zelf vele jaren later staat u alweer aan de vooravond van een jubileum van deze onvergetelijke dag. Een zilveren bruiloft of een gouden bruiloft die gevierd mag worden. En waar kan dat beter dan bij Molen ‘De Zwaluw’! Wij zullen er voor u en uw gasten alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken.

recepties1

Zakelijk

Vergaderingen
Ook voor bedrijven is Molen ‘De Zwaluw’ een uitstekende locatie. Wilt u uw nieuwe plannen presenteren of tot nieuwe inzichten komen in een inspirerende omgeving? Na een lange zit samen lunchen, naborrelen of juist buiten uitwaaien met een goede wandeling? Een bedrijfsuitje met een uitgebreid buffet of diner, of gewoon een hapje eten met uw zakelijke relatie? Het is allemaal mogelijk. Al de zalen beschikken over een professionele geluidsinstallatie, beamer, projectiescherm, flipover en gratis WIFI.

Bedrijfsfeest
Wilt u met uw bedrijf een gezellig middag of/en avondje uit? Hetzij onder het genot van een hapje en een drankje of een uitgebreid buffet of diner? Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

IMG_6997 bw

Zalen

Ook voor kleinere partijen zoals bijvoorbeeld verjaardagen of recepties is Molen ‘De Zwaluw’ dé perfecte locatie. Met de diverse themazalen in diverse sferen is er altijd een zaal die perfect aansluit bij uw wensen! Bekijk themazalen…

Bovenzalen
De Achtkantzaal: 50 personen
De Noordenmolenwiekzaal: 80 personen
De Zuidermolenwiekzaal: 50 personen
Nijntje kinderzaal: 60 personen

Benedenzalen
De gehele benedenzaal: 350 personen
De Graanhalmzaal: 100 personen
De Deelzaal: 250 personen

Terras: 150 personen

Bij Molen ‘De Zwaluw’ is geen achtergrondmuziek te beluisteren. Gebruik van piano of orgel altijd in overleg met directie.