Scooter arrangement

scooter

Scooter arrangement ‘De Betuwe’ | € 49,95 p.p.

Scooteren – dineren – bowlen
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’ met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna start u met een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe. Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijk diner. U heeft de keuze uit diverse ambachtelijke pannenkoeken en menu’s. Als afsluiter serveren wij een verrassingsdessert. Na het diner kunt u gezellig een uurtje bowlen.

Te boeken vanaf 5 personen.
Kinderen t/m 10 jaar € 24,95. Ze ontvangen een kindermenu.

 
scooter3

Scooter arrangement Luxe Lunch | € 32,50 p.p.

Scooteren – lunchen
Ontvangst bij Molen de Zwaluw met een heerlijke lunch. Na de lunch start u met een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe.

Kinderen t/m 10 jaar € 16,25. Keuze uit: kinderpannenkoek of tosti met ham/ kaas en fristi of chocomelk.
lijn

Scooter arrangement Picknick | € 37,50 p.p.

Scooteren – picknicken
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’. Na uitleg over de scooters vertrekt u op de scooter met een goed gevulde picknickmand voor een mooie tocht door de Betuwe. De scootertocht duurt circa 3 uur inclusief de picknick.

De picknickmand is gevuld met diverse soorten belegde broodjes, fruit en drinken.

Kinderen t/m 10 jaar € 16,25.

 
scooter3

Scooter arrangement High Tea | € 39,95 p.p.

Scooteren – highteaën
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’. U start gelijk met een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe. Na terugkomst kunt u genieten van een uitgebreide High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Als afsluiter serveren wij een frisse fruitsmoothie met een bolletje sortbetijs.

Kinderen t/m 10 jaar € 19,95.
lijn

Scooter arrangement ‘Barbecue’ | € 49,50 p.p.

Scooteren – barbecueën
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’ met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna start u met een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe. Na terugkomst bij Molen ‘De Zwaluw’ geniet u op ons overdekte terras met aangrenzende eetzaal van een heerlijke barbecue met als afsluiting een verrassingsdessert.

Te boeken vanaf 10 personen.
Kinderen t/m 10 jr.: 24,75 p.p.

 
scooter3