Ons team

team-450x300-2014In hartje Betuwe op de Meubelboulevard in Kesteren bevindt zich een forse, achtkantige stellingmolen, genaamd ‘De Zwaluw’. De molen is gebouwd met materialen afkomstig van een meer dan 200 jaar oude molen, die de directie van meubelboulevard Kesteren in 1995 in Duitsland heeft gekocht, waar deze molen van de slopershamers is gered. Maar van oorsprong is het een Hollandse molen die ± 250 jaar geleden in Friesland heeft gestaan, en daarna naar Duitsland is gegaan.

Molen de Zwaluw omgetoverd tot een prachtige locatie die de thuisbasis vormt voor zakelijke meetings, vergaderingen, recepties en bruiloften. Er kunnen tussen de 350 en 450 gasten verwelkomd worden. De gezellige entourage vormt bovendien een uitnodiging voor het dagelijkse publiek dat geniet van de menukaart.

De verscheidenheid aan pannenkoeken en eenvoudige maar uitstekende gerechten zijn overdag de voornaamste publiekstrekkers. Daarnaast organiseren we ook workshops, high tea, bakdemonstraties, barbecues en nog veel meer. De gezellige molen bruist van energie en is de moeite van het bezoeken waard.

Op de een of andere manier roept Meubelboulevard Kesteren een vakantiesfeer op. Door de beukenhagen langs de klinkerstraatjes? De kippen die er rondscharrelen? De kinderen die lachend in de kinderboerderij en de speeltuin rennen. Het is hoe dan ook een gezellig dorp. Op de Meubelboulevard staat in een hoogstam kersenboomgaard een achtkantige stellingmolen; De Zwaluw. Een dagje shoppen? In Kesteren geen probleem; Meubelboulevard Kesteren is een gezellig dagje uit.